Stožer civilne zaštite Grada Ivanić-Grada i Stožeri civilne zaštite Općina Križ i Kloštar Ivanić te Dom zdravlja Ivanić-Grad pozivaju građane Otoka Ivanića da se prijave za šesto po redu masovno cijepljenje protiv koronavirusa koje će biti ove subote, 29. svibnja u Sportskoj dvorani Žeravinec. Na raspolaganju je 912 doza Pfeizerovog cjepiva, te 50 doza Johnson i Johnsona. Obzirom da je za cijepljenje Johnsonom potrebna samo jedna doza, predviđeno je da će se njime cijepiti sezonski i terenski radnici.
Stanovnici Grada Ivanić Grada, te Općina Križ i Kloštar Ivanić za cijepljenje se moraju javiti svojim liječnicima obiteljske medicine kako bi na vrijeme dobili termin.
Ove subote 200 građana će biti cijepljeno drugom dozom, dok su ostale doze predviđene za građane koji se cijepe po prvi put.

Prema procjenama, dosad je na području Zagrebačke županije prvom dozom cijepljeno 38,3% stanovnika koji su stariji od 18 godina tj. 12,8% s obje doze. S područja Ivanić-Grada, te Općina Križ i Kloštar Ivanić cijepljeno je do sada 10547 građana jednom dozom, od kojih 6000 s dvije doze.

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content