Uvjeti korištenja internet stranice Općine Križ

Korištenjem internet stranice Općine Križ smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Korištenjem sadržaja ove internet stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja internet stranice te prihvaća koristiti sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Općina Križ se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice. Odricanjem od navedene odgovornosti Općini Križ nije cilj smanjiti odgovornost za svoje postupanje u skladu sa zakonskim propisima. Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe.

 

Autorsko pravo

Sva prava pridržana. Dokumenti, podaci, fotografije i informacije objavljeni na internet stranici Općine Križ www.opcina-kriz.hr ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Općine Križ ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Općini Križ i bilo kojoj trećoj strani. Jednako kao reproduciranje dijelova ove stranice u komercijalne svrhe, ne dopušta se ni njeno modificiranje ili uključivanje u neki drugi rad, publikaciju ili internet stranicu bez pristanka Općine Križ.

Dokumenti, podaci, fotografije i informacije objavljeni na ovoj internet stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba. Slobodni ste koristiti ovu stranicu i reproducirati dijelove za nekomercijalne, informacijske ili osobne potrebe, uz jasno naznačen podatak da su takvi dijelovi preuzeti sa internet stranice Općine Križ, pri čemu autorska prava ostaju isključivo u vlasništvu Općine Križ.

Sva autorska prava i ostala intelektualna prava vlasništva teksta, slika, zvuka i ostalog materijala na ovoj stranici su vlasništvo Općine Križ ukoliko drugačije nije naznačeno.

Sadržaj

Informacije na ovoj internet stranici su objavljene u dobroj namjeri u informativne svrhe. Općina Križ zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja internet stranice bez obaveze prethodne najave te nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama. Takve izmjene i nadopune mogu biti posljedica raznih, pa i zakonskih odredbi te određeni dijelovi mogu biti izričito istaknuti dijelovima ovih internet stranica.

Ove internet stranice sadrže i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Općina Križ nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim internet stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba. Iako Općina Križ nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja internet stranice, ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.  Općina Križ također ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.

 

Zaštita privatnosti

Općina Križ poštuje privatnost posjetitelja na naše internet stranice i prikupljat će osobne podatke kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa naših korisnika samo u slučaju kad nam se isti dobrovoljno dostave. Navedene podatke ćemo koristiti kako bismo udovoljili pojedinačnim zahtjevima za informacijama, na njih ćemo se oslanjati kako bismo bolje razumjeli potrebe korisnika. Nećemo prodavati ni koristiti te podatke, niti ćemo ih prenositi trećoj strani bez pristanka korisnika.

Što je kolačić?

Da bi ova internet stranica radila ispravno, potrebno je na Vaše računalo spremiti podatke u obliku kolačića (cookie). Skoro svaka internet stranica koristi kolačiće za neki oblik spremanja podataka da bi korisniku poboljšali iskustvo u pregledu iste. Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane internet stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za internet stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu internet stranicu, internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Navedeno omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama.

Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Za informacije o postavkama kolačića, odaberite web-preglednik koji koristite.
Svaka promjena u politici privatnosti Općine Križ bit će objavljena na ovoj internet stranici.

Ovi Uvjeti korištenja su važeći od ­­­­­­­­­­­­­­­­­1.10.2016.godine te su trajni do obavijesti o izmjeni.

 

Fotografije je osigurao:

Dario (Luka) Nikšić

graphic designer | cameraman | freelance photographer | radio producer

098/9672-778 | nix_tv@hotmail.com

Česmanska 7 | 10315 Novoselec

Find me on Facebook

Skip to content