Općina Križ za predstojeću školsku godinu 2021./2022. izdvojiti će 61.000,00 kn kojim će se sufinancirati nabave udžbenika i drugih obrazovnih materijala za izborne predmete, likovne mape, geografske atlase, kao i materijali za glazbenu kulturu i to za sve učenike Osnovne škole Milke Trnine Križ.
I ove godine Vlada Republike Hrvatske financira nabavu udžbenika za školsku godinu 2021./2022., a ovim će izdvajanjem Općina Križ dodatno pomoći roditeljima školaraca u smanjenju potrebnih izdvajanja za nabavu knjiga i obrazovnih materijala. Roditelji djece od prvog do osmog razreda Osnovne škole Milke Trnine, ovom će Odlukom Općinskog načelnika Općine Križ Marka Magdića trebati nabaviti samo radne bilježnice za obavezne predmete i obične bilježnice te materijal iz obveznih predmeta.

Na Internet stranici Osnovne škole Milke Trnine Križ možete preuzeti popis drugih obrazovnih materijala koje samostalno financiraju roditelji: http://www.os-mtrnine-kriz.skole.hr/7695-2/

Sve udžbenike i drugi obrazovni materijal će djeca dobiti prvi dan školske godine 2021./2022. stoga moraju prvi dan ponesti školsku torbu.

Općina Križ i nadalje će financirati troškove učitelja u programu produženog boravka, kao i troškove prehrane za učenike iz socijalno ugroženih obitelji.

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content