Više od 25 tisuća Eura ostvareno je za projekt ugradnje Wi-Fi pristupnih točaka. Ukupno je ugrađeno 16 pristupnih točaka na 12 lokacija u Općini.

Kroz EU program WiFi4EU ostvarena je potpora u iznosu 15 tisuća Eura, a pristupne točke ugrađene su na sljedećim lokacijama: Društveni dom Johovec, Društveni dom Konščani, Društveni dom Mala Hrastilnica, Društveni dom Novoselec, Sportski park Obedišće i Društveni dom Okešinec. Postavljene su unutarnje i vanjske pristupne točke koje omogućavaju besplatan pristup internetu.

Internetu mogu pristupiti svi koji se nalaze unutar područja pokrivenosti te vas pozivamo da testirate besplatan bežični Internet na način da svojim mobilnim uređajima, tabletom ili prijenosnim računalom, prilikom odabira dostupnih WIFI mreža, odaberete WiFi4EU, zatim kliknite u kvadratić „Pristajem na Uvjeti korištenja interneta “ te kliknite na Pristup i uživajte u besplatnom Internetu prilikom posjeta navedenim lokacijama u Općini Križ.

Ovih su dana na području Općine Križ puštene u rad i bežične (WiFi) pristupne točke koje će mještanima i posjetiteljima naše Općine omogućiti besplatan pristup internetu. Postavljanje WiFi pristupnih točaka sufinancirano je sredstvima Zagrebačke županije u iznosu od 79.875,00 kn kroz Javni poziv „WiFi 4 Smart Green Ring“. Postavljanjem navedene mreže stvoren je temelj za otvorenu komunikaciju i bolju povezanost Zagrebačke županije uz implementaciju naprednih komunikacijskih tehnologija te besplatan pristup internetu za sve mještane i posjetitelje, kao i viši životni standard i kvalitetnija usluga. Realizacijom projekta nabavila se oprema za instaliranje 10 pristupnih točaka WIFI (bežičnih pristupnih točaka) na 6 lokacija: Dom kulture Josip Badalić u Križu, Park i  autobusna stanica u Križu, Dom kulture Milka Trnina Vezišće, Društveni dom u Obedišću te Sportski park u Križu.

 

Podijeli na društvenim mrežama