Za kraj školske godine Općina Križ u suradnji s 2iFilmom pripremila je još dvije kino poslastice. Riječ je o sinkroniziranom animiranom i pustolovnom filmu Leo da Vinci: Misija Mona Lisa kojeg s početkom u 19 sati možete pogledati u petak 8.6.2018. godine u Domu kulture u Križu.

http://www.2ifilm.hr/leo-da-vinci/

O filmu: Život u gradu Vinciju prolazi mirno: mladi Leo da Vinci radi na novim izumima uz pomoć prijatelja Lorenza dok ih njegova simpatija Lisa promatra i podruguje im se. Jednog dana Lisinu kuću zahvati iznenadni požar te obitelj više ne može plaćati dugove. Da bi spasili Lisu od neželjene udaje za plemića, ekipa se upusti u avanturu pronalaženja blaga i sukoba s piratima uz pomoć Leovih genijalnih izuma. Sljedećeg dana 9.6.2018. godine u 20 sati možete besplatno pogledati i akcijski Si film Projekt: Titan.

http://www.2ifilm.hr/titan/

O filmu: U bliskoj budućnosti u kojoj površina Zemlje nije više naseljiva, bivši pilot zračnih snaga Rick Janssen odabran za vojni eksperiment stvaranja čovjeka sposobnog preživjeti u sirovom okolišu Saturnovog mjeseca Titana. Nakon što sa svojom obitelji preseli na otok u Atlantskom oceanu, Rick shvati da je eksperiment drugačiji od očekivanog te da cijeli program služi kao paravan za koloniziranje Titana i širenje granica ljudskog iskustva.

 

Podijeli na društvenim mrežama