Općina Križ za Dan žena organizira besplatnu hit predstavu Teatra Gavran „Sve o muškarcima“.

Predstava će se održati 05. ožujka 2022. godine (subota) u Domu kulture Josip Badalić u Križu s početkom u 19 sati.

Muški svijet u ovoj se priči razotkriva s puno humora i neočekivanih sukoba, dok svaki od glumaca igra po nekoliko različitih uloga. Radnja je smještena u današnji Zagreb, a pred nama prolaze prepoznatljivi suvremeni likovi s kojima se svaki gledatelj može lako poistovjetiti. Autor predstave je Miro Gavran, režiju potpisuje Mladena Gavran, a glume: Vedran Komerički, Tomislav Krstanovic i Rade Radolovic.

Ulaznice za predstavu su BESPLATNE no MORAJU SE PRETHODNO REZERVIRATI U Knjižnici i čitaonici Križ i preuzeti u radno vrijeme Knjižnice i čitaonice Križ i to do dana predstave.

Radi protuepidemijskih mjera broj posjetitelja je ograničen na 200 uz uvijet da svi nazočni moraju predočiti EU digitalne COVID potvrde ili drugi odgovarajući dokaza o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju.

Tijekom boravka u Domu kulture Josip Badalić Križ, odnosno za vrijeme predstave, svi posjetitelji obavezni su se pridržavati svih propisanih protuepidemijskih mjera, posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a nošenje zaštitnih maski obavezno!

Više o predstavi na linku:

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content