Na prijedlog Zajednice Udruga proizašlih iz Domovinskog rata Grada Ivanić-Grada, Općina Kloštar Ivanić i Križ, danas je gospodin Dubravko Novosel  direktor Okruga Posavina, ispred sponzora INA-Industrija nafte d.d. Zagreb, u Partku Hrvatskih branitelja u Kloštar Ivaniću i pokraj Dječjeg vrtića u Križu, svećano otvorio nove dječje ljuljačke. One vizualno simboliziraju dugu tradiciju djelovanja INA-e na našem području te dokazuju društvenu odgovornost  INA-e kao jedne od najvećih gospodarskih subjekata u Hrvatskoj.
Nakon Ivanić-Grada i Kloštar-Ivanića, na radost djece, ljuljačka je u Općini Križ postavljena pokraj jezerca čiju je izgradnju također sufinancirala INA-Industrija nafte  d.d. u svibnju  ove godine.
Svečanosti otvorenja dječje ljuljačke, uz predstavnike INA-Industrija nafte d.d., predstavnike Zajednice Udruga proizašlih iz Domovinskog rata Grada Ivanić-Grada, Općina Kloštar Ivanić i Križ, Dječjeg vrtića Križ, prisustvovao je i Općinski načelnik Općine Križ Marko Magdić, predsjednik Općinskog vijeća Općine Križ Đuro Paher te viječnik Mario Grdenić.  Bila je to prigoda da se Općinski načelnik Općine Križ, zahvali INA-i na suradnji u realizaciji svih dosadašnjih projekata te izrazi želju za nastavkom te dobre suradnje u cilju realizacije i ostalih investicija na dobrobit stanovnika Općine Križ.

[nggallery id=266]

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content