Ovaj vikend nije bilo odmora za rukometašice rukometnog kluba Trnina Križ. U subotu, 20.01.2018. godine u sportskoj dvorani Žeravinec u Ivanić-Gradu, rukometašice ŽRK Trnina odigrale su dvije utakmice 5. kruga međužupanijske lige za djevojčice, 2006. godište.

Djevojčice su odnijele dvije uvjerljive pobjede nad ekipama Moslavca i Novske pod vodstvom trenerice Jasmine Štimac (RK Moslavac – ŽRK Trnina = 9:34 te ŽRK Trnina – ŽRK Novska = 18:12). Utakmice su djevojčice prvi put igrale u novim dresovima koje im je poklonio Općinski načelnik Općine Križ Marko Magdić.

I mlađe djevojčice ovog su vikenda sudjelovale na humanitarnom turniru „Srce Čazme ponovno kuca za Lorenu Barić“ u Čazmi. Naime, u nedjelju 21.01.2018. godine u školskoj sportsko dvorani u Čazmi održan je rukometni turnir za djevojčice uzrasta 2008. i 2009. godište. Na turniru je sudjelovalo 12 ekipa, a djevojčice 2008. godište u ukupnom poretku završile su na četvrtom mjestu dok su najmlađe članice ŽRK Trnina, 2009. godište završile natjecanje na šestom mjestu. Spomenimo da je sav prihod turnira od kotizacija i dobrovoljnih priloga bio je namijenjen pomoći humanitarnoj akciji za Lanu Barić.

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content