U povodu blagdana Svetog Florijana, Općinski načelnik Općine Križ Marko Magdić svim dobrovoljnim i profesionalnim vatrogascima iskazao je zahvalnost za iznimnu predanost i hrabrost u tom humanom i časnom pozivu, prijemom koji je organiziran povodom blagdana Svetog Florijana za predstavnike Vatrogasne zajednice Općine Križ.
Prijemu su nazočili predstavnici Upravnog odbora Vatrogasne zajednice Općine Križ predvođeni Predsjednikom Vatrogasne zajednice Općine Križ Brankom Arbanasom.

Osim što je zahvalio na dobroj suradnji s vatrogascima Općine Križ, Općinski je načelnik ujedno iskoristio prigodu i Branku Arbanasu čestitao na dodijeljenom velikom priznanju Hrvatske Vatrogasne zajednice u sklopu obilježavanja Dana vatrogastva i proslave Sv. Florijana te 150 obljetnice Dobrovoljnog vatrogasnog društva Otočca održane 3.5.2018. godine u Otočcu. Naime Branko Arbanas s još četvero istaknutih vatrogasaca iz Hrvatske, dobio je priznanje za životno djelo, povelju, odnosno plaketu s likom Gjure Stjepana Deželića.

Tradicionalno, prijem u prostorijama Općine Križ, bio je prigoda da se Općinski načelnik Marko Magdić zahvali svim vatrogascima Općine Križ za dobrovoljni rad na području vatrozaštiti te neupitan doprinosu u svim segmentima društvenog života zajednice.

U povodu blagdana Svetog Florijana, sada već tradicionalno u Kapeli Sv. Vida u Novoselcu velečasni Božo Pinjuh predvodit će svetu misu s početkom u 18 sati. Druženje vatrogasaca nastavit će se u Društvenom domu u Križu.

 

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content