Ostalo još nekoliko dana za prijavu na utrku Cross Hill Run u Križu i to na 10 km, 5 km i kids run!

Idealna prilika da se promovira sport, trčanje i zdrav način života kod djece, manifestacija je koju u subotu 19.05.2018. godine Općina Križ organizira u suradnji s tvrtkom Run Croatia d.o.o.

Promicanje Općine Križ, Zagrebačke Županije i Hrvatske u svijetu kroz sport te promocija sporta kao zdravog načina života cilj je kojem se teži budući trčanje potiče kreativnost i zdrav duh te je upravo zato želja Općine Križ promovirati te aktivnosti među djecom i mladima.

KIDS RUN:

Riječ je o revijalnoj utrci kojom se promovira trčanje i bavljenje sportom. Za sve male sudionike pripremili smo prigodne nagrade sponzora i večeru te nagrade za najbolje. Djeca ne plaćaju startninu, ali je zbog poklona za sve sudionike Kids runa bitno da roditelji dijete prijave za utrku na www.runcroatia.hr ili www.stotinka.hr te  kod dolaska na utrku ispune Izjavu o preuzimanju odgovornosti i rizika ili istu potpisanu donesu sa sobom na utrku.

Startni paketi za odrasle i djecu moći će se preuzeti od 15-17 sati ispred Školske sportske dvorane u Križu na dan utrke.

izjava djeca 2018.

Start utrke je u 19 sati i to učenika od 1-4 razreda u dužini 500m (centar  Križa do Maksimirske ulice i nazad) i 5-8 razreda u dužini od 1000m (centar Križa do Maksimirske ulice i nazad) i to djevojčice i dječaci zajedno.

Prijave su do 10.05.2018. zato požurite!

Središnji događaj Cross Hill Run Križ 2018. utrke dobrih želja, tri su utrke kroz atraktivan krajolik Križa i njegovih brjegova.

Trasa: Start utrke je na Trgu Sv. Križa u Križu te se kreće kroz Zagrebačku ulicu, zatim Čoporovom ulicom prema ulici Josipa Badalića u smjeru centra Križa. Iz ulice Josipa Badalića skreće se u ulicu Braće Radića sve do skretanja u Industrijsku cestu. Industrijskom cestom utrka ide u smjeru Novoselca prema Ulici Hrvatske mladeži zatim lijevo kroz Kamenarsku ulicu izbija na Moslavačku ulicu. Moslavačkom ulicom ide se u smjeru centra Križa i to do kružnog toka na kojem se izlazi na drugom izlazu prema centru Križa, točnije ulicom Milke Trnine do Trga Sv. Križa gdje je cilj. Trasa je duga 5 km, a za dionicu od 10 km istrčavaju se dva kruga iste trase.

PROGRAM: 
15– 17 sati – Registracija trkača
17:00 sati – FIT LIFE udruga za rekreaciju – grupno zagrijavanje u centru Križa
17:30 sati – start utrke na 5 km i 10 km
19 sati – start utrke KIDS RUN – revijalna utrka učenika od 1-4 razreda i 5-8 razreda
19:30 sati – Završetak utrke i proglašenje pobjednika po kategorijama

POPRATNI SADRŽAJI:
baloni dobrih želja- pisanje poruka na balone i puštanje u zrak na startu
– sajam lokalnih proizvoda, rukotvorina
– Škrlet corner – degustacija Škrleta
– Kretanjem do zdravlja, animacijske radionice/igraoniceDječjeg vrtića Križ za djecu u parku
– podjela zahvala, medalja i pehara
– party uz DJ-a i roštilj za sudionike
– bogat fond tombola i nagrada

 

 

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content