Pridružite nam se u sjećanju na Grad Vukovar, hrvatski ponos, simbol pobjede te trajni podsjetnik na sve one koji su dali svoj život za Domovinu.
Općina Križ u suradnji s Dječjim vrtićem Križić-Kružić, Križ, Osnovnom školom Milke Trnine Križ i Udrugom branitelja Općine Križ, u petak 17. studenog 2023. godine s početkom u 10 sati, obilježit će Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje i to posjetom Spomen sobi poginulih branitelja Domovinskog rata u Galeriji Križ te paljenjem lampiona u centru Križa.
Već tradicionalno, Velečasni Božo Pinjuh u Župnoj crkvi Uzvišenja Svetog Križa u Križu 18. studenog 2023. godine u 17:30 sati služit će Svetu misu i kratko klanjanje te moliti za sve branitelje u znak sjećanja na žrtvu Vukovara. Zvona naše Župne crkve u 18 sati i 11 minuta, zajedno sa svim crkvenim zvonima u Hrvatskoj zvonit će za Vukovar u sklopu hvale vrijedne akcije „ZVON za Vukovar“.
Pozivamo sve da se dostojanstveno, iz svojih domova, 18. studenog prisjete žrtve Grada heroja te zapale lampion i pridruži nam se u sjećanju na hrvatski ponos, Grad Vukovar.

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content