Sutra – 05.02.2014. djelatnica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje obaviti će zadnji dolazak u Križ radi prijave nezaposlenih osoba u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, po principu “prva srijeda u mjesecu”.

Izmjenama i dopunama Zakona o posredovanju pri zapošljavanju i pravima za vrijeme nezaposlenosti od 01. siječnja 2014. ukinuta je obaveza redovnog mjesečnog javljanja na Zavod. Uvedena je sadržajno drugačija aktivnost – individualna konzultacija, koje ne zamjenjuje redovno mjesečno javljanje. Radi se o kontaktu nezaposlene osobe sa savjetnikom za zapošljavanje, obavezno najmanje jednom u četiri tjedna i to e-mailom, telefonom, osobno ili putem portala http://burzarada.hzz.hr/.

Nezaposlenim osobama omogućeno je samoinicijativno i samostalno registracijom na http://burzarada.hzz.hr/ izvršavanje individualnih konzultacija, pretraživanje slobodnih radnih mjesta, kandidiranje na natječaje,  informiranje o novostima, razmjena informacija o poduzetim aktivnostima te objava životopisa.

http://burzarada.hzz.hr

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content