Najmanji, najmlađi ali i najborbeniji članovi Karate kluba Kik Križ osvojili su i ovog vikenda zapažene rezultate na Prvenstvu Hrvatske u borbama. Matej Gorić inače natjecatelj kategorije učenika 10-11 godina ostvario je izuzetan uspjeh  u  starijoj kategoriji  mlađih kadeta 12-13 godina i osvojio 2. mjesto.

Dobar nastup ostvario je i Filip Cvetko u kategoriji mlađih kadeta (57kg) no potrebno je napomenuti Filipovo dugo izbivanje s treninga zbog povrede što je sigurno jedan od uzroka izostanka boljeg rezultata. I  Mateo Čukelj prošlogodišnji prvak Hrvatske i vice prvak Balkana dao je svoj maksimum no zbog bolesti na početku sezone kao i izbivanje s treninga rezultat je ovoga puta izostao. Dominik Gecan, također prošlogodišnji šampion, nije sudjelovao na Prvenstvu Hrvatske jer je tjedan dana ranije na natjecanju u Đurđevcu slomio palac.

Jedna medalja u okolnostima povreda i bolesti koje su klub snašle ove godine vrijedan je i zapažen uspjeh, a iz kluba se nadaju tradicionalno sjajnim rezultatima u nastavku sezone.

 

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content