Završen je nagradni natječaj putem kojeg  je komunalno društvo Ivakop d.o.o. tražilo eko slogan, a u svrhu promocije tvrtke i ciljeva u djelatnosti zaštite okoliša te pravilnog postupanja s otpadom.

Na nagradni natječaj, korisnici su svoja rješenja mogli prijaviti putem aplikacije na internet stranici Ivakop-a d.o.o.  ili ispunjavanjem i dostavom odgovarajućeg obrasca.

Natječaj je bio otvoren od 08.04. do 30.09.2016. godine, a između dvadesetak pristiglih prijava, kao najbolje je odabrano rješenje korisnika Valentić Vjekoslava iz Ivanić-Grada  – „Za suživot s prirodom“.

Za najbolje odabrano rješenje eko slogana, a u skladu s propisanim uvjetima natječaja, predviđena je nagrada u obliku oslobađanja od plaćanja usluge odvoza otpada u vrijednosti od 12 mjesečnih iznosa naknade za uslugu odvoza otpada za korisnika iz kategorije kućanstva.

Odabrano i nagrađeno rješenje slogana koristit će se na promotivnim materijalima, brošurama te ostalim grafičkim rješenjima koje komunalno društvo Ivakop d.o.o. koristi u komunikaciji s javnošću.

Završen je nagradni natječaj Napiši slogan i osvoji besplatan godišnji odvoz otpada

 

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content