Općina Križ nastavlja s besplatnim kino projekcijama. U petak 5. travnja 2019. godine, u 20 sati u Domu kulture Josip Badalić u Križu prikazivati će se hrvatski film s kraja 2018. godine.

Za djecu smo pripremili pravu poslasticu. Hrvatski hit film s početka 2019. godine Moj Dida je s Marsa. Film će se besplatno prikazati u subotu 6. travnja 2019. godine, u 19 sati u Domu kulture Josip Badalić u Križu.

O filmu Mali: Četiri godine zatvora nisu promijenile Franju. On je diler. Supruga mu umire, a njezini roditelji žele ga prikazati kao nesposobnog roditelja i uzeti mu skrbništvo nad sinom, Malim. Mali voli oca, voli njegove nekonvencionalne odgojne metode i želi živjeti s njim. Franjo nema namjeru ikome opravdavati način na koji odgaja sina, kao što nema namjeru pustiti da ga itko od njega razdvoji. Za četrdeseti rođendan Franjo dobiva dva poklona koji su rješenje svih njegovih problema.

https://www.2ifilm.hr/mali/

O filmu Moj Dida je s Marsa: U jednom trenu život djevojčice Une se sasvim preokrene kada njenog djeda otmu vanzemaljci. U podrumu kuće slučajno otkrije da je djed i sam vanzemaljac čiji se brod davno srušio, a tu je ostao njegov pilot, mali mrzovoljni robot. Una i robot imaju manje od 24 sata da pronađu i spase djeda. Pozitivno stručno mišljenje i preporuka Ministarstva znanosti i obrazovanja.

https://www.2ifilm.hr/moj-dida-je-pao-s-marsa/

 

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content