I ove godine održavamo tradiciju organizacije 16. FESTIVALA SLASTICA „Kriški oblizeki“, turističko kulinarske manifestacije Općine Križ po kojoj smo prepoznatljivi i van granica Zagrebačke županije. Tradicija je to ostvarena trudom te zajedničkim radom kao i željom da se organizacijom ove slatke manifestacije ostvare bolji uvijeti odrastanja djece u Općini Križ.

Naime i ove godine novac prikupljen prodajom slastica biti će doniran Društvu „Naša djeca“ Vladimir Nazor iz Križa, dok je novac od prodaje tombole namijenjen korisnicima terapeutskih usluga Udruge za terapijske i pedagoške aktivnosti Bijeli jelen iz Križa.

Poštovane gospođe, domaćice, dragi naši ljubitelji kolača, sudionice dosadašnjih izložbi, pozivamo vas da nam se i ove godine priključite te pozovete sve ostale zainteresirane da nam se pridruže u jedinstvenoj „slatkoj“ manifestaciji u Općini Križ i Zagrebačkoj županiji!

Budite dio velike turističko-kulinarske manifestacije na koju smo svi ponosni!

Osim što će svaka sudionica ili sudionik pri predaji kolača dobiti poklon, i ove godine nagrađujemo deset najbolje ocijenjenih slastica od strane stručnog žiria pod vodstvom Božice Brkan. Uz nagrade najmlađem i najstarijem sudioniku ili sudionici te najboljem muškom sudioniku, ove godine Turistička zajednica Općine Križ dodjeljuje i posebnu nagradu povodom obilježavanja Godine Milke Trnine i 150. obljetnice njena rođenja, za najbolju slasticu inspiriranu tom velikom opernom divom.

Molimo Vas da se prijavite za Festival slastica „Kriški oblizeki“ i to od 19. kolovoza 2013. godine (ponedjeljak) najkasnije do 09. rujna 2013. godine (ponedjeljak).
Ispečenu, cijelu slasticu potrebno je dostaviti s napisanim receptom, između 08:00 i 11:00 sati, u subotu, 14. rujna 2013. godine u prostorije Društvenog doma u Križu.

Prijave za ovogodišnji Festival slastica “Kriški oblizeki” možete slati na e-mail: info@opcina-kriz.hr i to tako da pošaljete svoje ime i prezime, adresu i kontakt podatke zajedno s ispunjenim  prijavnim obrascem. Isti možete poslati poštom ili donjeti osobno u Općinu Križ, Trg Svetog Križa 5, 10314 Križ. Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju. Kontakt osobe : 01/2831 510, Maja Dundović Pleša ili Matea Bulka.

OBRAZAC ZA PRIJAVU 2013

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content