Općinski načelnik Općine Križ Marko Magdić i službeno je danas čestitao limačima 2003. i 2004. godišta Nogometnog kluba Sloga Križ, na sudjelovanju i osvojenom odličnom 2. mjestu na međunarodnom nogometnom turniru u Garešnici. Na spomenutom je turniru održanom 18. kolovoza 2013. godine, sudjelovao velik broj odličnih ekipa, a neki od jačih sudionika bili su: GNK Dinamo Zagreb, NK Osijek, FK Sport Team Banja Luka, HNK Segesta i NK Bjelovar.

Na prijemu kod načelnika sudjelovali su mali igrači Marko Nemec, Matto Kovač, David Polimac, Danijel Štajdohar, Marko Marić, Jakov Đudarić, Emanuel Bek, Filip Majer, Marin Gašpar, Robert Deželić, Tomo Sočan i Luka Stojković koji je ujedno proglašen najboljim igračem turnira. Važno je spomenuti da je za izuzetan rezultat ovih mladih nogometaša zaslužan njihov trener Dario Tičak, ali i roditelji koji ih redovito bodre na svim utakmicama i turnirima.

Prilog o prijemu limača NK Sloge kod Općinskog načelnika, možete pogledati na Mreži TV, u srijedu 28.08.2013. godine u vijestima s početkom u 18 sati ili poslušati u programu Obiteljskog radija Ivanić.

[nggallery id=267]

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content