Općina Križ formirala je online ponudu kratkog opskrbnog lanca proizvoda s područja Općine Križ i okolice pod nazivom e-špajza. Riječ je o dobrovoljnom, besplatnom interesnom udruženju poljoprivrednih proizvođača. Svaki poljoprivredni proizvođač može ponuditi proizvode iz svoje proizvodnje no to moraju biti kvalitetni proizvodi koji su po svim normama ispravni za konzumaciju.

PONUDA JE DOSTUPNA NA SLJEDEĆEM LINKU:

I NADALJE POZIVAMO SVE ZAINTERESIRANE DA ISKAŽU INTERES ZA PRODAJU SVOJIH PROIZVODA NA NAČIN DA NAM SE JAVITE NA BROJ TELEFONA: 2831 519  ILI  MAIL: espajza@gmail.com. Prijave poljoprivrednih proizvođača moguće su i putem online ankete na sljedećem linku: https://forms.gle/X3eKf2z7U1VbFq3U7.

Što još treba znati?
Dostava svježih domaćih namirnica od malih poljoprivrednika odnosno proizvođača do vrata kupaca morat će se provoditi u skladu s propisanim mjera zaštite od virusa COVID-19. Prilikom dostave, dostavljači imaju obavezu koristiti zaštitne maske i rukavice, a kupci će biti zamoljeni da učine isto prigodom preuzimanja namirnica. Dostava hrane još nije zabranjena, samo se zahtijeva da se poštuju sve mjere opreza koje podrazumijevaju socijalnu distancu od minimalno metar udaljenosti, nezadržavanje na javnim površinama i valjane propusnice za ulazak i izlazak s područja prebivališta ili stalnog boravišta.
Općina Križ unaprijed se odriče svake odgovornosti vezane uz kupnju i prodaju proizvoda, njihovu kvalitetu i cijenu te u ovom projektu sudjeluje isključivo kao veza između proizvođača i kupca. Kupci i proizvođači preuzimaju odgovornost za dogovor, kupovinu i preuzimanje robe.

Skip to content