Nakon prošlotjednog nastupa rukometašica Ženskog rukometnog kluba Trnina Križ, 2007. godište i mlađe, na  17. otvorenom prvenstvu Karlovca i ostvarenja povijesnog rezultata plasmanom među 8 najboljih ekipa u Hrvatskoj, 09.04.2017. rukometašice ŽRK Trnina i to 2006. godište i mlađe, ostvarile su još bolji rezultat i osvojile 4. mjesto. U izuzetno jakoj konkurenciji mlade rukometašice dale su sve od sebe, zajedno sa trenericama, Jasminom Štimac i Kristinom Lieberth, no za osvajanje jedne od medalja na otvorenom prvenstvu Karlovca u mini rukometu falilo je malo sportske sreće.

Važno je i spomenuti da je Lorena Marinić, igračica ŽRK Trnina, Križ izabrana u najbolju petorku otvorenog prvenstva Karlovca u mini rukometu, što samo dokazuje razlog zbog kojeg je ove godine Zajednica sportskih udruga proglasila Lorenu sportskom nadom Općine Križ.

REZULTATI: (dostupni i na: http://www.sportilus.com/najave/17-otvoreno-prvenstva-karlovca-u-super-mini-rukometu-za-djevojcice-i-djecake-rodene-2006-godine)

Općinski načelnik Općine Križ još jednom čestita svim rukometašicama, njihovim trenericama i roditeljima koji ih bodre.

 

 

 

 

 

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content