Započela je investicija izgradnje tribina na najvećem sportskom parku u Općini Križ, onom u Križu. Već dugi niz godina postoji potreba izgradnje sportskih tribina na Sportskom parku u Križu kojeg koristi velik broj sportaša, posebno članova nogometnih klubova Zajednice sportskih udruga Općine Križ.

U tijeku su radovi izgradnje temelja za montažne tribine koje će sadržavati gotovo 200 sjedećih mjesta. Kompletni radovi koji uključuju i montažu tribina te stavljanje iste u funkciju trebali bi biti privedeni izvršeni do kraja kolovoza kada ujedno započinje nogometna sezona na Sportskom parku u Križu. Ukupna vrijednost spomenutih radova je oko 240.000,00 kuna.

Osim tribina planira se i postavljanje sportske podloge za vanjske terene na Sportskom parku u Križu. Projektom koji je prijavljen na natječaj Zagrebačke županije u ukupnoj vrijednosti od oko 160.000,00 kn, planira se ugraditi sportska podloga Playlot na vanjski teren površine 924 m2 s ucrtavanjem rukometnog i futsal igrališta, kako bi se omogućilo podizanje kvalitete svakodnevnih sportskih aktivnosti koje se provode u Sportskom parku u Križu, koji koriste sportski klubovi članovi Zajednice športskih udruga Općine Križ te omogućilo organiziranje različitih sportskih i drugih natjecanja, turnira i drugih manifestacija.

 

 

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content