Ljubitelji piva i dobre rock glazbe ovog su vikenda uživali u Križu. Naime, uspješno je održan prvi Krigl fest – Craft & gril & rock fest i to u suradnji Općine Križ i Križevačke udruge pivara. U Križu se tako ove subote 26.05.2018. godine moglo kušati desetak različitih craft piva i to Crafter’s, zatim Pivovare Daruvar, Križevačke pivovare i Križevačke udruge pivara.
Za dobru zabavu osim benda Yellow submarine bili su zaduženi Denis i Blaž iz Večernje škole. Lijepo vrijeme, ambijent i atmosfera, uz fini roštilj, natjecanje u zabavnim pivskim igrama za posjetitelje, oduševili su mnogobrojne posjetitelje te dali razlog više da se Krigl fest održi i iduće godine.
Općina Križ pripremila je i razne promotivne artikle Krigl festa kao što su majice, čaše i dekice s logom manifestacije, a iste su se mogle nabaviti uz donaciju za Caritas Župe Uzvišenja Sv. Križa Križ za koji je prikupljeno ukupno 2.580,00 kuna.
Osim dobrog, domaćeg piva posjetitelji su mogli pogledati i originalnu izložbu pivskih flaša našeg sumještana Ivana Dukarića Duke, na kojoj je govorio Krešo Marić, majstor pivar Pivovare Daruvar i predsjednik hrvatske grupacije malih pivovara.
Na Krigl festu su sudjelovali malom izložbom vozila i članovi Oldtimer kluba Ivanić-Grad.

 

 

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content