Povodom blagdana Svih svetih kada se prisjećamo naših najmilijih koji više nisu među nama, predstavnici Općine Križ u suradnji s Udrugom hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Ivanić-Grad, položili su vijence i zapalili svijeće ispred centralnih križeva na groblju u Križu i Rečici Kriškoj, u spomen na poginule branitelje Domovinskog rata s područja Općine Križ.
Ispred Općine Križ vijenac su položili i svijeće zapalili Mladen Rogić, zamjenik Općinskog načelnika Općine Križ i potpredsjednik Općinskog vijeća Općine Križ Zlatko Hrastić, a pridružili su im se i predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rata Općine Križ.
Tom su prigodom zapaljene svijeće i na posljednjim počivalištima Hrvatskih branitelja s područja Općine Križ, koji su svoj život dali za Domovinu.
Predstavnici Općine Križ posjetili su i Spomen sobu poginulih branitelja Domovinskog rata u Galeriji Križ te upisali prigodne riječi u Spomen knjigu.
Na sam dan Svih svetih, 31. listopada 2013. godine, članovi Općinskog vijeća Općine Križ položiti će vijence i zapaliti svijeće kod centralnog križa na groblju u Križu, a nakon toga i na groblju u Rečici Kriškoj.

[nggallery id=297]

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content