fond

Odlukom Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Općini Križ je odobreno sufinanciranje projekta održive gradnje “Obnova i zamjena vanjske ovojnice zgrade – poboljšanje energetskih svojstava zgrade Dječjeg vrtić Križ“.
Općina Križ provodi postupak Javne nabave za odabir izvođača radova na obnovi i zamjeni vanjske ovojnice zgrade koja uključuje zamjenu dotrajale stolarije novom energetski učinkovitom stolarijom sa minimalnim koeficijentom prolaza topline te obnova pročelja novom energetski učinkovitom fasadom.
Početak radova planira se s 01.07.2014. godine, dok se završetak radova planira najkasnije do 01.09.2014. godine, odnosno do početka nove pedagoške godine. Pri planiranju i izradi dinamičkog plana izvođenja radova vodilo se računa da se iskoristi srpanj i kolovoz, kada je najmanje djece u vrtiću. Od FZOEU je odobreno sufinanciranje od 40% opravdanih troškova investicije, dok je procijenjena vrijednost investicije 580.000,00 kuna. Realizacijom ovih radova postići će se bitne energetske uštede i kvalitetno korištenje postojećeg objekta. [nggallery id=330]

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content