Najzabavniji vikend u godini u Općini Križ bit će od 23. do 25. kolovoza 2024. godine, a začinit će ga ove godine koncert Prljavog kazališta. Želite sudjelovati u programu? Imate udrugu koja djeluje na području Općine ili u okolici i imate ideju za sudjelovanje u programu, svakako nam se javite, ali obavezno rezervirajte taj vikend za dolazak u Križ jer smo pripremili puno zabavnog sadržaja za sve

U petak 23. kolovoza očekujemo zabavni sadržaj u centru Križa i to od 17 sati kada će za najmlađe na livadi u centru biti postavljeni besplatni napuhanci, mađioničarska i balon predstava, a odrasle od 21 sat očekuje ugostiteljska ponuda uz nastup Tamburaša kraljeva.
Subota, 24. kolovoza 2024. godine centralni je dan obilježavanja u kojem se održava tradicionalni Sajam obrta i rukotvorina, srednjovjekovni edukativno-zabavni tabor za djecu u organizaciji Udruge Čuvara reda Grada Zagreba, a koji uključuje streličarenje, srednjovjekovnu bolnicu i pisarnicu, srednjovjekovne igre i radionice za djecu te viteške igre. Za odrasle u hladovini parka bit će tradicionalno dobra degustacija vina Udruge Škaf uz zvukove tamburice. Navečer slijedi nastup DJ-a Claudia Madirazza i Saksofoniste Dominika Grgića na pozornici u centru Križa, koji će zagrijati atmosferu za koncert Prljavog kazališta u 22 sata.
U nedjelju 25. kolovoza 2024. godine slijedi kotlovinijada Udruge branitelja Općine Križ i tradicionalna obiteljska biciklijada.
Program Dana Općine od kraja kolovoza do druge polovice rujna sadrži i brojna sportska događanja, kulturna, glazbena i edukativna događanja.
Sve udruge koje još nisu, a imaju ideju i žele svojim programom, odnosno sadržajem sudjelovati u programu obilježavanju Dana Općine Križ, isti mogu prijaviti Općini Križ na info@opcina-kriz.hr ili broj telefona 01/2831-515 najkasnije do 05. srpnja 2024. godine.
Prijave za Sajam obrta i rukotvorina, biciklijadu te kotlovinijadu kreću uskoro, zato pratite internet i Facebook stranicu Općine Križ.

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content