sajam obrtaOpćina Križ  povodom obilježavanja Dana Općine Križ planira organizirati zanimljiv i šarolik program za sve posjetitelje i svoje sugrađane.

Dio programa, tradicionalno je i Sajam obrta i rukotvorina obrtnika, OPG-a, kako domaćih tako i proizvođača, iz susjednih lokalnih jedinica. Našim bi sugrađanima tako ponudili nekomercijalnu, unikatnu ponudu rukotvorina ili domaćih likera, meda, sira i ostalih prerađevina od lavande, bučinog ulja i slično.

Budući je broj izlagača ograničen, molimo sve zainteresirane za sudjelovanje na Danu Općine Križ, ugostitelje, udruge, zadruge, OPG-e te sve ostale kreativce iz Općine Križ i šire, da nam se pridruže 29. kolovoza 2015. godine (subota) na Sajmu obrta i rukotvorina u parku u Križu, te svojom ponudom upotpune događanja povodom Dana Općine Križ.

Prijavnicu za Sajam obrta i rukotvorina možete dobiti u Općini Križ ili je preuzeti OVDJE, a ispunjenu prijavnicu pošaljite na e-mail: info@opcina-kriz.hr ili na adresu Općine Križ Trg Sv. Križa 5 10314 Križ, zaključno sa 21.08.2015. godine (petak).

Ugostitelji i svi ostali koji imaju dodatna pitanja mogu nam se radi daljnjih dogovora javiti na broj telefona: 01/ 2831 510 (osobe za kontakt: Sandra Crnković i Maja Dundović Pleša).

 

 

 

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content