Općina Križ povodom obilježavanja Dana Općine Križ u subotu 28. kolovoza 2021. godine od 14 sati u parku u Križu organizira Sajam obrta i rukotvorina obrtnika, OPG-a, kako domaćih tako i proizvođača, iz susjednih lokalnih jedinica. Našim sugrađanima i svim posjetiteljima tom prigodom nudi se nekomercijalna, unikatna ponuda rukotvorina ili domaćih likera, meda, sira i ostalih prerađevina od lavande, bučinog ulja i slično.

Budući da je broj izlagača ograničen, molimo sve zainteresirane udruge, zadruge, OPG-e te sve ostale kreativce iz Općine Križ i šire, da se za sudjelovanje na Sajmu obrta i rukotvorina 28. kolovoza 2021. godine (subota), prijave najkasnije do 23. kolovoza, te svojom ponudom upotpune događanja povodom Dana Općine Križ.

Prijavnicu za Sajam obrta i rukotvorina možete dobiti u Općini Križ ili je preuzeti u nastavku, a ispunjenu prijavnicu pošaljite na e-mail: info@opcina-kriz.hr ili na adresu Općine Križ, Trg Sv. Križa 5, 10314 Križ, zaključno s danom 23. kolovoza 2021. godine.

Svi oni koji prigodnom prodajom žele sudjelovati u programu obilježavanja Dana Općine Križ 28. kolovoza 2021. godine, udruge, obrti, vlasnici štandova, oni koji žele imati ponudu u dijelu centra Križa i svi ostali koji imaju dodatna pitanja mogu nam se radi daljnjih dogovora i raspoloživosti prostora javiti na broj telefona: 01/ 2831 510 (osoba za kontakt: Maja Dundović Pleša).

S obzirom na epidemiološku situaciju, moguć rast broja oboljelih i eventualno novo pooštravanje mjera vezano uz javna okupljanja te neizvjesnu situaciju koja nas očekuje s dolaskom jeseni, Općina Križ kao organizator zadržava pravo otkazivanja dijela ili cjelokupnog programa ukoliko isti zbog propisanih mjera neće moći biti održan.

NA SAJMU MOGU SUDJELOVATI SAMO OSOBE/IZLAGAČI KOJI U TRENUTKU MANIFESTACIJE ZADOVOLJAVAJU PROPISANE NUŽNE EPIDEMIOLOŠKE MJERE STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE RH I POSEBNE PREPORUKE HZJZ

BROJ IZLAGAČA JE OGRANIČEN, A SUDJELOVANJE NA SAJMU OBRTA I RUKOTVORINA JE BESPLATNO

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content