16. Festivala slastica „Kriški oblizeki“ ove će se godine održati u subotu 14. rujna 2013. godine. Općina Križ, Turistrička zajednica Općine Križ i Društvo „Naša djeca“ Vladimir Nazor Križ, uz pomoć brojnih udruga koje djeluju na području Općine Križ, osmislili su zanimljiv popratni program Festivala kao jedne od najvećih humanitarnih manifestacija koja se odvija na području Zagrebačke županije. Tradicionalno, Zagrebačka županija, pokrovitelj je 16. Festivala slastica „Kriški oblizeki“ kao centralnog događaja u sklopu obilježavanja Dana Općine Križ.
Uz Dan Općine i Festival “Kriški oblizeki”, kao popratni sadržaj i ove se godine održava Sajam obrta i rukotvorina u parku u Križu na kojem je cilj predstaviti unikatne proizvode obrtnika i OPG-a s područja Općine Križ i Moslavine. Proizvođaći meda, bučinog ulja, prerađevina od lavande i sira samo su neki od izlagača koji će se moći pronaći na ovogodišnjem Sajmu. Budući su prijave još uvijek u tijeku, a broj izlagača je ograničen, molimo sve zainteresirane da se što prije prijave za sudjelovanje.
Prijave za Sajam obra i rukotvorina, možete slati na e-mail: info@opcina-kriz.hr ili turisticka.zajednica@opcina-kriz.hr, i to tako da pošaljete svoje ime i prezime, adresu i kontakt podatke zajedno s ispunjenim  prijavnim obrascem. Isti možete poslati poštom ili donjeti osobno u Općinu Križ, Trg Svetog Križa 5, 10314 Križ, najkasnije do 09. rujna 2013. godine (ponedjeljak).

Sajam prijavnica

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content