Općina Križ u ovoj je godini uspjela realizirati nekoliko značajnih projekata koji se financiraju u cijelosti ili djelomično vanproračunskim sredstvima. Riječ je prije svega o sponzorstvima  INA-Industrija nafte d.d. Zagreb, a kojima je cilj unaprjeđenje života djece, kulture i doprinos društvenom životu, sportu te radu udruga Općine Križ. Sve to dokazuje da je INA-Industrija nafte d.d. Zagreb društveno odgovorna tvrtka koja donacijama nastoji doprinijeti kvaliteti života na području svog djelovanja.
Trenutno su u tijeku radovi na uređenju rasvjete pomoćnog igrališta na Sportskom parku u Križu, a u pripremi je i uređenje kino sale  Doma Kulture Josip Badalić u Križu. Plan je naime tapecirati 222 stolice što će našem kinu zasigurno dati novi sjaj. Dodatno će se urediti interijer tako da će kino sala, koju koriste broje udruge Općine Križ, biti funkcionalnija u smislu održavanja raznih priredbi i kino projekcija. Upravo zbog radova, kino sala Doma Kulture Josip Badalić u Križu biti će zatvorena tijekom listopada.
Podsjetimo, INA  sa 100.000,00 kuna plus PDV, sponzorira obilježavanje 150. obljetnice rođenja operne dive Milke Trnine, sa 50.000,00 kuna plus PDV, sponzoriraju se radovi unutar Sportskog parka u Križu, a sa 20 tisuća kuna plus PDV sponzoriran je Festival slastica „Kriški oblizeki“ i projekt revitalizacije kina u Domu kulture Josip Badalić u Križu.
U ovoj godini  INA-industriji nafte d.d. Zagreb s 20.000,00 kuna plus PDV, sponzorirala je i Dječji vrtić Križ te s 15.000,00 kuna plus PDV, Udrugu za terapijske i pedagoške aktivnosti „Bijeli jelen“.

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content