Općinski načelnik Općine Križ Marko Magdić, danas je s predstavnicima najpovoljnijih ponuditelja potpisao Ugovor o pružanju energetske usluge u uštedi električne energije u javnoj rasvjeti Općine Križ (Ugovor o energetskom učinku).

Glavni cilj potpisivanja ovog ugovora je modernizacija, rekonstrukcija i učinkovito upravljanje sustavom javne rasvjete na području Općine Križ. Ugovor je potpisan na 10 godina, a njegova je vrijednost 3.830.000,00 kuna.

U sklopu ovoga projekta izradit će se projektna dokumentacija za elektromontažne radove. Radovi obuhvaćaju zamjenu postojećih svjetiljki javne rasvjete, novom, ljepšom i što je najbitnije energetski učinkovitom rasvjetom koja bi trebala biti postavljena unutar 6 mjeseci od potpisivanja Ugovora.

U postupku javne nabave najpovoljnija ponuda bila je ona zajednice ponuditelja – EXPERTA GRUPA d.o.o., Industrijska 30, 34000 Požega, (vodeći partner) i LED RASVJETA d.o.o., Industrijska 30, 34000 Požega (partner) te VERITAS ESCO d.o.o., Mejaši 2, 21 000 Split, (partner).

 

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content