Predstavnici Udruge branitelja Općine Križ, nakon što su uspješno sudjelovali na Fišijadi u Ivanić-Gradu u organizaciji HVIDR-e Ivanić-Grad te Gulašijadi u organizaciji HVIDR-e Kloštar-Ivanić, s ponosom najavljuju KOTLOVINIJADU – NATJECANJE U SPRAVLJANJU KOTLOVINE koje će se upravo u organizaciji Udruge branitelja Općine Križ održati 27. kolovoza 2023. godine u sklopu obilježavanja Dana Općine Križ i pod pokroviteljstvom Općine Križ.

Iz Udruge branitelja Općine Križ pozivaju sve zainteresirane da se što prije prijave na natjecanje jer broj ekipa je ograničen.

ORGANIZATOR: Udruga branitelja Općine Križ
DATUM ODRŽAVANJA: nedjelja, 27.08.2023
MJESTO ODRŽAVANJA: Trg Svetog Križa u Križu (park)
OKUPLJANJE SUDIONIKA: do 09,30 sati
POČETAK OCJENJIVANJA: od 12,30 sati
PODJELA KOTLOVINE POSJETITELJIMA: od 12,30 sati
PROGLAŠENJE NAJBOLJIH EKIPA: oko 13,30 satiPRAVILA ZA NATJECATELJSKE EKIPE OPISANA SU U PRILOŽENIM PROPOZICIJAMA NATJECANJA

Natjecateljska ekipa sastoji se od dva člana, a maksimalan broj ekipa koji može sudjelovati na Kotlovinijadi je 15. Prednost kod prijave imaju ekipe braniteljskih Udruga.

Za sudjelovanje na Kotlovinijadi potrebno je prijaviti ekipu na adresu elektroničke pošte ubok2022@gmail.com i to najkasnije do 14.08.2023. godine.
Prijavnice dostupne na www.opcina-kriz.hr ili
u Udruzi branitelja Općine Križ

Dodatne informacije možete dobiti i na broj telefona:

091 4971 432 (Željko) ili na e-mail: ubok2022@gmail.com

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content