U subotu 08. srpnja 2023. s početkom u 16 sati održano je Općinsko vatrogasno natjecanje i 16. Kup DVD-a Johovec koji je ujedno bio i domaćin natjecateljskim ekipama. Natjecanje je održano prema Priručniku za vatrogasna natjecanja u vježbi s vatrogasnom motornom štrcaljkom uz izvođenje štafete za odrasle, te vježbe s brentačama za podmladak.

Nastupilo je ukupno 12 desetina u 6 kategorija. Pobjednik u kategoriji Muški “A” DVD Razljev sa vrhunskim rezultatom 29,1s, muški “B” DVD Okešinec, žene “A” DVD Okešinec, žene “B” DVD Obedišće, pomladak muški DVD Obedišće I, te pomladak ženski DVD Obedišće.

Za Kup DVD Johovec nastupilo je 8 desetina u 2 kategorije. Poredak u muškoj kategoriji je 1. DVD Razljev, 2. DVD Novoselec, 3. DVD Okešinec, a u ženskoj 1. DVD Donja Vlahinička, 2. DVD Obedišće, 3. DVD Okešinec.

Prijelazni pehar KUP-a DVD Johovec osvojila je desetina DVD Razljev. 

Natjecanju su se prigodno obratili Općinski načelnik Općine Križ Marko Magdić, predsjednik Općinskog vijeća i predsjednik Vatrogasne zajednice Općine Križ Zlatko Hrastić, zamjenik zapovjednika Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije i zapovjednik Vatrogasne zajednice Općine Križ Mario Matanić u ime organizatora Općinskog vatrogasnog natjecanja, te predsjednik DVD Johovec Dubravko Smiljanić u ime domaćina i organizatora 16. Kupa DVD Johovec.

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content