Na temelju odredbi Javnog natječaja za prodaju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Križ od 07. 10. 2021. godine, Povjerenstvo za prodaju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Križ objavljuje

OBAVIJEST o javnom otvaranju ponuda

Javno otvaranje ponuda pristiglih na Javni natječaj za prodaju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Križ, objavljenog na mrežnim stranicama Općine Križ www.opcina-kriz.hr i oglasnoj ploči Općine Križ od 07.10. – 08.11.2021. godine provest će se dana 30. studenog 2021. godine u 17,00 sati u sjedištu općinske uprave Općine Križ u Križu, Trg Svetog Križa 5 (prostor vijećnice).

U skladu s epidemiološkom situacijom svi sudionici obvezni su koristiti zaštitne maske, a sukladno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, od 16. studenoga 2021. godine sve stranke koje dolaze u Općinu Križ, ne mogu ući u službene prostorije Općine Križ bez predočavanja EU digitalne COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju.

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content