Drage sugrađanke i sugrađani,

U godini koja je na izmaku, trudili smo se kvalitetu života u našoj Općini učiniti još boljom. Veselimo se Novoj godini u kojoj su naši planovi još i veći, a motivacija i potpora u svim aktivnostima ste nam upravo Vi. Neka nam svima neostvareni planovi u ovoj godini budu motiv i poticaj za rast i razvoj u 2024. godini.

Ova je godina ispred nas postavila posve nove i neočekivane izazove s kojima smo se morali suočiti. Unatoč tome, radovali smo se svakom novom postignuću, projektu i realiziranom sufinanciranju na koja svi zajedno moramo biti ponosni.

Trudili smo se ispuniti sva očekivanja. Asfaltirali smo ceste, uređivali nogostupe i uređivali društvene domove, pripremali dokumentaciju za nove velike projekte kao što je dogradnja dječjeg vrtića, a uz to smo omogućili i da sva djeca budu upisana u vrtić te da nema liste čekanja. Ujedno smo vodili brigu o sufinanciranjima u kulturi, školstvu, zdravstvu, socijali i financirali rad udruga. Naša je trajna zadaća raditi na novim sadržajima i podizanju standarda življenja kako bi potaknuli razvoj i zadržali mlade obitelji te imali Općinu kakvu svi zaslužujemo.

Početak Nove 2024. godine sa sobom donosi novu nadu da ćemo u narednih 365 dana uspjeti realizirati nikada perspektivnije planove u našoj Općini, a upravo nam sve do sada ostvareno daje poticaj za nastavak još jačim tempom.

Hvala Vam na povjerenju u 2023. godini i želim da Vam Nova godina donese puno zdravlja i radosti. Svima Vam od srca želim sretnu i uspješnu Novu 2024. godinu.

Vaš načelnik Marko Magdić.

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content