Općina Križ dijelit će jednokratnu novčanu pomoć sukladno Odlukama Općinskog načelnika Općine Križ Marka Magdića od dana 10. ožujka 2023. godine.

PODJELA NOVČANE POMOĆI ZA UMIROVLJENIKE, OSOBE KOJE PRIMAJU NACIONALNU NAKNADU ZA STARIJE OSOBE I NEZAPOSLENE OSOBE OBAVLJAT ĆE SE SAMO JEDAN DAN I TO U UTORAK 04. TRAVNJA 2023. GODINE OD 7:00 DO 15:00 SATI U ZGRADI OPĆINE KRIŽ, ODNOSNO PROSTORU DRUŠTVENOG DOMA U KRIŽU.

UMIROVLJENICI

Pravo na dodjelu novčane pomoći u vrijednosti od =30,00 EUR-a po osobi, ostvaruju umirovljenici s prebivalištem na području Općine Križ, s ukupnom visinom mirovine do 300,00 EUR-a uključujući i 300,00 EUR-a i to UZ OBVEZNO PREDOČENJE OSOBNE ISKAZNICE I ODGOVARAJUĆEG DOKAZA O VISINI MIROVINE NE STARIJEG OD TRI MJESECA.

 

OSOBE KOJE PRIMAJU NACIONALNU NAKNADU ZA STARIJE OSOBE

Pravo na dodjelu novčane pomoći u vrijednosti od =30,00 EUR-a po osobi, ostvaruju i osobe koje primaju nacionalnu naknadu za starije osobe, a koje imaju prebivalište na području Općine Križ i TO UZ OBAVEZNO PREDOČENJE OSOBNE ISKAZNICE TE DOKAZA O OSTVARENOM PRAVU NA NACIONALNU NAKNADU ZA STARIJE OSOBE.

 

NEZAPOSLENI

Pravo na dodjelu novčane pomoći u vrijednosti od =30,00 EUR-a ostvaruju nezaposlene osobe s prebivalištem na području Općine Križ koje se vode u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

TAKOĐER, MOGUĆE JE PODIĆI JEDNOKRATNU NOVČANU POMOĆ I ZA DRUGU OSOBU KOJA OSTVARUJE PRAVO NA ISTU, UZ PREDOČENJE OSOBNE ISKAZNICE OSOBE KOJA PODIŽE POMOĆ I OSTALE POTREBNE DOKUMENTACIJE ZA OSTVARIVANJE NAVEDENOG PRAVA OSOBE ZA KOJU SE PODIŽE POMOĆ.

Skip to content