Općina Križ i ove godine dijelit će jednokratnu novčanu pomoć sukladno Odlukama Općinskog načelnika Općine Križ Marka Magdića od dana 02. studenoga 2022. godine.

PODJELA novčane pomoći za umirovljenike, osobe koje primaju nacionalnu naknadu za starije osobe i nezaposlene osobe obavljat će se u ponedjeljak 12. prosinca 2022. godine od 8:00 do 14:00 sati u zgradi Općine Križ, odnosno prostoru Društvenog doma u Križu.

MOLE SE SVI KOJI DOLAZE PO JEDNOKRATNU NOVČANU POMOĆ DA UNAPRIJED PRIPREME SVU POTREBNU DOKUMENTACIJU ZA OSTVARIVANJE NAVEDENOG PRAVA.

UMIROVLJENICI

Pravo na dodjelu novčane pomoći u vrijednosti od =200,00 kuna po osobi, ostvaruju umirovljenici s prebivalištem na području Općine Križ, s ukupnom visinom mirovine do 2.000,00 kuna, uključujući i 2.000,00 kuna i to UZ OBVEZNO PREDOČENJE OSOBNE ISKAZNICE I DOKAZA O VISINI MIROVINE NE STARIJEG OD TRI MJESECA.

OSOBE KOJE PRIMAJU NACIONALNU NAKNADU ZA STARIJE OSOBE

Pravo na dodjelu novčane pomoći u vrijednosti od =200,00 kuna po osobi, ostvaruju i osobe koje primaju nacionalnu naknadu za starije osobe, a koje imaju prebivalište na području Općine Križ i TO UZ OBAVEZNO PREDOČENJE OSOBNE ISKAZNICE TE DOKAZA O OSTVARENOM PRAVU NA NACIONALNU NAKNADU ZA STARIJE OSOBE U IZNOSU NE VIŠEM OD 800,00 KUNA.

NEZAPOSLENI

Pravo na dodjelu novčane pomoći u vrijednosti od =200,00 kuna ostvaruju nezaposlene osobe s prebivalištem na području Općine Križ koje se vode u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područne službe Zagreb, Ispostave Ivanić-Grad i to isključivo na temelju popisa nezaposlenih osoba UZ OBVEZNO PREDOČENJE OSOBNE ISKAZNICE.

TAKOĐER, MOGUĆE JE PODIĆI JEDNOKRATNU NOVČANU POMOĆ I ZA DRUGU OSOBU KOJA OSTVARUJE PRAVO NA ISTU, UZ PREDOČENJE OSOBNE ISKAZNICE OSOBE KOJA PODIŽE POMOĆ I OSTALE POTREBNE DOKUMENTACIJE ZA OSTVARIVANJE NAVEDENOG PRAVA OSOBE ZA KOJU SE PODIŽE POMOĆ.

Skip to content