Dana 25. ožujka na mrežnim stranicama Ravnateljstva civilne zaštite MUP objavljen Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju.

poveznica: https://civilna-zastita.gov.hr/vijesti/vijesti/javni-poziv-za-dostavu-ponuda-vlasnika-stambene-jedinice-za-stambeno-zbrinjavanje-raseljenih-osoba-iz-ukrajine-u-pojedinacnom-smjestaju/5518

Ponuditelji za svoje stambene jedinice koje žele prijaviti na ovaj Javni poziv, moraju popuniti obrazac “Ponuda smještaja za raseljene osobe”, koji je i ujedno zahtjev za pregled stambene jedinice. Nakon zaprimljenih zahtjeva, Stožer civilne zaštite Općine Križ provesti će neposredni nadzor stambene jedinice, utvrditi vjerodostojnost ponude i o tome ispuniti Potvrdu o nadzoru stambene jedinice, te istu dostaviti Ponuditelju.

Ponuditelji obrazac “Ponuda smještaja za raseljene osobe“ odnosno zahtjev za pregled stambene jedinice mogu dostaviti osobno u Općinu Križ na adresu Trg Sv. Križa 5, Križ ili elektroničkom poštom na adresu info@opcina-kriz.hr.

Obrazac-pojedinacni-smjestaj2022

potvrda-pojedinacni-smjestaj

Skip to content