Nakon što se cijelu jednu godini zbog pandemije i protuepidemijskih mjera nije ništa od javnih događanja organiziralo u Općini Križ, ovog su vikenda s veseljem posjetitelji došli na tri događanja koja su organizirana od strane Općine Križ i njenih udruga.

U petak 25. lipnja družili smo se u parku u Križu uz nastup tamburaškog sastava Biseri.

Već u subotu 26. lipnja, Udruga vinogradara i vinara „Škaf“ Križ održala je u Društvenom domu u Križu 10. izložbu vina vinogradara i vinara „ŠKAF“ Križ. Izložba vina i degustacija održana je uz strogo pridržavanje svih propisanih i preporučenih epidemioloških mjera što nije umanjilo veselje nagrađenih, dobitnika zlatnih, srebrnih i brončanih medalja za svoja vina. Jedan od najponosnijih dobitnika bio je Kovačić Zvonko budući da je njegovo obiteljsko vino dobilo ove godine posebno priznanje i naziv Milkino vino. 

A ovog vikenda bilo je pregršt zabave i u organizaciji Odreda izviđaća Siniša Pavković Križ koji su za svoje članove i njihove roditelje organizirali šatorovanje na ribnjaku u Vezišću.

Nakon ljetne stanke i godišnjih odmora očekuje nas krajem kolovoza i proslava Dana Općine Križ koja se planira održati u subotu 28. kolovoza 2021. godine, a sve pripreme već su u tijeku.

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content