Zbog potrebe održavanja zelenih površina u nadležnosti Općinare Križ, a koje obavlja trgovačko društvo Poduzetnička zona Križ d.o.o., Općina Križ je u suradnji sa spomenutim trgovačkim društvom čiji je stopostotni vlasnik, nabavila radni stroj, traktor za površinsku obradu tla.

Nabavljeni stroj opremljen dodatnom opremom (malčerom, ralicom, škarama za rezanje većeg raslinja) a kojim od sada trgovačko društvo Poduzetnička zona Križ d.o.o. može samostalno obavljati poslove košnje veće površine i visoke trave, raslinja i živica i to ekonomično i učinkovito i pravovremeno bez potrebe angažiranja vanjskih suradnika.

Ovaj stroj nabavljen je prvenstveno za vlastite potrebe održavanja površina u nadležnosti Općine Križ, ali i za pružane vanjskih usluga.

Nabava navedene opreme prijavljena je za sufinanciranje kroz program Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja, a iz spomenutog programa planiraju se osigurati sredstva i za kupnju dijela građevne mehanizacije čime će se završiti potrebna nabava opreme za komunalne potrebe.

 

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content