Ove subote 26. kolovoza od 14 sati u parku u Križu, u sklopu obilježavanja Dana Općine Križ, mališane i njihove roditelje očekuje super zabava uz Festival igračaka iz Ivanić-Grada. Očekuje Vas alka na tatinim leđima, gumi-gumi akademija, igra imaš kliker?, polupani lončić, utrka drvenih konjića, kolutomanija, igra riba ribi grize rep, razne radionice, face painting, indijansko selo i još mnogo toga. Ono što je najvažnije da su sve igre besplatne, a najbolji dobivaju i nagrade!

Očekuje vas dječja igra bez high-tech gadgeta koja potiče djecu na razmišljanje. Naime Festival igračaka u Ivanić-Gradu pokrenut je u svibnju 2014. godine s ciljem promocije važnosti igre i kvalitetnih igračaka u dječjem razvoju kao i važne odgojne uloge roditelja u kvalitetnom igranju s djecom. Svjesni činjenice da galopirajuća tehnologija u zaborav baca neke tradicionalne igre i igračke, uz koje su rasle mnoge današnje generacije roditelja, odlučili su očuvati tradiciju a najviše potaknuti roditelje i djecu da što više vremena provedu zajedno u kreativnoj igri.

U tu svrhu, osmišljeno je niz igraonica i radionica na jedan specifičan način, drugačiji od onog u konvencionalnim zabavnim parkovima i igraonicama.

Radujemo se igri!

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content