NaslovnicaAko, niste, još stignete odlučiti što ćete ispeći za 16. Festival slastica Kriški oblizeki. Možda dobijete koju od bogatih nagrada za svoju slasticu, a sigurno dobivate knjižicu recepata s prošlogodišnje jubilarne 15. priredbe. Biti ćemo Vam zahvalni ukoliko donacijom kolača pridonesete humanitarnoj priredbi namijenjenoj djeci.
I ove godine organizatori manifestacije su Turistička Zajednica Općine Križ i Društvo „Naša djeca“ Vladimir Nazor Križ, a pokrovitelji Općina Križ, Zagrebačka županija, Turistička zajednica Zagrebačke županije, INA-Industrija nafte d.d. Zagreb, Zvijezda d.d. Zagreb, Tisak d.d. Zagreb, Elektrocentar Petek d.o.o. Ivanić-Grad, te brojni ostali dobročinitelji koji su svojom donacijom doprinijeli organizaciji ove manifestacije kao i humanitarne tombole od koje je prihod namijenjen Udruzi Bijeli jelen iz Križa.
Podsjećamo Vas da na Festival slastica Kriški oblizeki, dana 14. rujna 2013. godine može doći  i besplatnim autobusom Kriški oblizek, koji kreće s Glavnoga željezničkog kolodvora u Zagrebu u 15,00 sati, a povratak iz Križa u Zagreb se planira oko 23,00 sata.
Cijeli program možete pronaći OVDJE

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content