Prijave za sajam „Dani hrane i tradicijskih proizvoda Zagrebačke županije i Grada Zagreba”
Zagrebačka županija, Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo i Grad Zagreb, Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo i ove godine deseti put zaredom organiziraju izložbeno-prodajnu manifestaciju:
„DANI HRANE I TRADICIJSKIH PROIZVODA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE I GRADA ZAGREBA“
U tijeku su prijave za besplatno sudjelovanje na sajmu koji se održava u balonu Boćarskog doma na zagrebačkom Prisavlju 12. i 13 listopada 2013 godine. Pozivamo proizvođače i izlagače s područja Zagrebačke županije i Grada Zagreba da se jave najkasnije do 27. rujna 2013. godine.
Ovaj Sajam poljoprivrednih, prehrambenih i tradicijskih proizvoda i usluga iz godine u godinu postaje značajno mjesto okupljanja poljoprivrednih proizvođača i predstavljanja visoko vrijednih proizvoda na zagrebačkom tržištu. Prošlogodišnji sajam ocijenjen je izuzetno uspješnim zbog velikog broja izlagača i posjetitelja.
Ispunjeni prijavni obrazac, kojeg možete pronaći OVDJE možete poslati poštom na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V, 10000 Zagreb ili faksom na broj: 01/6009-474, najkasnije do 27. rujna 2013. godine.
Sudjelovanje na sajmu je besplatno za proizvođače sa područja Zagrebačke županije i Grada Zagreba. Broj izlagačkih mjesta je ograničen, te će se poštivati redoslijed prijave.
Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno se obratite na tel: 01/6009-426, 01/6009-420 i  01/6009-496.

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content