CRO CUP Nedelišće 2018. godine tradicionalno je međunarodno natjecanje koje je ove godine okupilo 450 natjecatelja među kojima i uspješnu ekipu karate kluba KIK. Ekipa u katama mlađe učenice u sastavu Tomić Babić Klara, Blažak Magdalena i Kuntić Maja Paula osvojila je 1. mjesto. Maja Paula Kuntić u kategoriji kate mlađe učenice osvaja 2. mjesto i učenice 3. mjesto. Blažak Magdalena u katama, mlađe učenice osvojila je 2. mjesto.

Tomić Babić Klara kate cicibanke osvojila je 2. mjesto jednako kao i kao i Filip Cvetko u kategoriji mlađi kadeti u borbama -57kg.

Čak 587 natjecatelja iz 5 država, nastupilo je ovog vikenda na natjecanju u Rijeci – TAD CUPU-u. Izuzetan uspjeh u jakoj međunarodnoj konkurenciji ostvarili su dva šampiona karate kluba KIK i reprezentativca  Hrvatske, Luka Koščević u katama osvojivši dva prva mjesta u kategorijama juniora i mlađih seniora te Mateo Čukelj u borbama koje je bio najbolji u kategorijama učenika i mlađih kadeta -36kg. Dobar nastup ostvario je i Karlo Haludek u katama mlađi učenici.

 

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content