S ciljem unapređenja peradarske proizvodnje i podizanja konkurentnosti OPG-ova koji se bave uzgojem peradi, Zagrebačka županija pokrenula je projekt pod nazivom „Edukacijom, novim tehnologijama i organizacijom do konkurentne peradarske proizvodnje na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima u Zagrebačkoj županiji“ koji će tijekom 2019. i 2020. godine provoditi stručnjaci Hrvatskog veterinarskog instituta i Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Projekt će započeti održavanjem 7 informativnih radionica koje će se održati na području Zagrebačke županije, a gdje će uzgajivači peradi imati priliku informirati se o sadržaju projekta i načinu na koji se mogu uključiti u njegovu provedbu.

Informativne radionice će se održati prema slijedećem rasporedu:RASPORED RADIONICA

30. rujna od 2019. godine od 10-13 sati radionica će se održati u Vijećnici Društvenog doma u Križu.

Kako bi stekli uvid u trenutno stanje peradarske proizvodnje na području Zagrebačke županije, pozivaju se zainteresirani uzgajivači peradi da ispune anketni upitnik koji je dostupan ovdje i dostave ga u Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo Zagrebačke županije elektroničkom poštom na: d.rukavina@zagrebacka-zupanija.hr

 

Podijeli na društvenim mrežama