ZELENO SRCETuristička zajednica Općine Križ u suradnji i na inicijativu Društva za poljepšanje Križa i okolice, poziva sve stanovnike Općine Križ da se uključe u akciju ” Moje zeleno srce” – kojom se odabire okućnica, balkon (privatne kuće ili stambene zgrade) ili terasa/okućnica (ugostiteljskog ili poslovnog objekta) na području Općine Križ.

Ovom akcijom potiče se stanovništvo na sudjelovanju u uređenju Općine Križ i zaštiti okoliša. U navedenoj akciji, ocjenjivati će se uređenosti okućnica, balkona (privatne kuće ili stambene zgrade) ili terasa/okućnica (ugostiteljskih ili poslovnih objekata) prema sljedećim kriterijima:

  1. originalnost
  2. hortikulturalno uređenje
  3. cvjetnost i zastupljenost pojedinih vrsta te njihov međusobno skladni odnos
  4. tehnički principi vrtno – tehničkih elemenata ( staze, ograde, kamenjari, sjenice )

Uz prijavnicu koju možete preuzeti na internet stranici Općine Križ www.opcina-kriz.hr ili u Općini Križ, Trg Svetog Križa 5 10314 Križ, potrebno je priložiti i 3 fotografije okućnica, balkona (privatne kuće ili stambene zgrade) ili terase/okućnice (ugostiteljskih ili poslovnih objekata).

           Javni poziv traje od 01.06.2015. do 31.07.2015. godine.

           Povjerenstvo Društva za poljepšanje Križa i okolice ocjenjivati će kandidature i dodijeliti nagrade, a svečano proglašenje nagrađenih biti će upriličeno uz Dan općine Križ 14. rujan.

Upite i prijave molimo šaljite na e-mail Društva za poljepšanje Križa i okolice: dpo.kriz@gmail.com

PRIJAVNICA

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content