U skladu s odlukama o socijalnoj skrbi Grada Ivanić-Grada, Općine Križ i Kloštar Ivanić, doneseni su akti kojima su iz proračuna spomenutih jedinica lokalne samouprave izdvojena sredstva za sufinanciranje boravka djece i osoba s invaliditetom u Centru za odmor i rekreaciju Gradskog društva Crvenog križa Zaprešić u Selcu, a u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Ivanić-Grad.

I ove godine djeci i osobama s invaliditetom s područja koje svojom djelatnošću obuhvaća Gradsko društvo crvenog križa Ivanić-Grad, ukupno njih 98, omogućeno je ljetovanje u Selcu i to u razdoblju od 24.07.2017. do 30.07.2017. godine. Ukupno ljetuje 59 djece, 7 osoba s invaliditetom, 6 voditelja, 1 medicinska sestra, 2 učitelja plivanja i 23 odrasle osobe dobrovoljnih darivatelja krvi, volonteri i dijabetičari.

Za ljetovanje djece čiji su roditelji u socijalnoj potrebi, a koje su financirali Grad Ivanić-Grad, te Općina Kloštar Ivanić i Križ, od ukupno 59 djece i 7 osoba s invaliditetom, Općina Križ platila je ljetovanje za petero školske djece i jednu osobu s invaliditetom.

Delegacija koju su činili zamjenik gradonačelnika Grada Ivanić-Grada Željko Posilović, zamjenik načelnika Općine Križ Zlatko Hrastić, predstavnica Općine Kloštar Ivanić Lidija Zubatović, ravnateljica GDCK Ivanić-Grad Ivana Bajt i djelatnik Stručne službe GDCK Ivanić-Grad Stjepan Fabijanić,  korisnike ljetovanja posjetili su proteklog tjedna.

 

 

 

 

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content