Da su rock i pivo najbolji sastojci za odličnu zabavu dokaz je ovog vikenda održan drugi po redu Krigl fest u Križu. Iako je kiša poremetila planove pa je promijenjena lokacija događaja sa livade u centru Križa na ljetnu pozornicu ispred Društvenog doma u Križu, pozitivna atmosfera bila je garancija uspješnosti što su potvrđuju mnogobrojni posjetitelji kriškog craft & grill & rock festa.

Krigl fest i ove je godine organizirala Općina Križ u suradnji s Križevačkom udrugom pivara, a svoje su pive predstavili Crafter’s, zatim Pivovara Daruvar, Križevačka pivovara i Križevačka udruga pivara.
Uz degustirane desetak vrsti piva koje su spravljeno u kućnim uvjetima, posjetitelji su mogli uživati u roštilju, pivskim natjecanjima koje je vodio domaćin ovogodišnjeg Krigl festa Luka Bulić. Za dobru glazbu i ove se godine pobrinuo rock band Yellow Submarine, a prije njih atmosferu su zagrijali članovi blues banda Pop rock škole iz Siska. Atrakcija večeri bila je umjetnica Gabrijela Brletić Magmatikka, karlovačka performerica vatrom. Za kraj napomenimo da je prodajom promotivnih artikla s logom Krigl festa prikupljeno ukupno 3.360,00 kuna, a prikupljena sredstva donirana su Caritasu Župe Uzvišenja Sv. Križa Križ. Pomoć u organizaciji događaja Općini Križ bio je i ove godine Savjet mladih Općine Križ koji je istog dana u goste pozvao Savjete mladih iz Novske i Ivanić-Grada.

 

Podijeli na društvenim mrežama