Sudionici akcije Biciklom za Vukovar večeras dolaze u Općinu Križ, točnije u Društveni dom u Novoselcu gdje će prenoćiti, a zatim sutra 15.11.2016. godine u jutarnjim satima kreću biciklima put Vukovara. Ispratiti će ih Općinski načelnik Općine Križ, te biciklistima predati lampion kojeg će oni zapaliti u Vukovaru, 18. studenoga kada se obilježava 25. godišnjica pada Grada Vukovara. Akcija Biciklom za Vukovar provodi se petu godinu za redom i u njoj mogu sudjelovati svi zainteresirani. Put od Zagreba do Vukovara traje četiri dana, a ukupno je dug 300 kilometara.
više na:  https://www.facebook.com/events/203148120111145/

Također, Općina Križ u suradnji s Dječjim vrtićem Križ te Osnovnom školom Milke Trnine Križ, dana 18. studenog 2016. godine  s početkom u 10 sati, obilježiti će Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i to posjetom Spomen sobi poginulih branitelja Domovinskog rata u Galeriji Križ te paljenjem lampiona ispred Galerije Križ.

Pridružite nam se u sjećanju na Grad Vukovar, hrvatski ponos koji je bio i ostao simbol pobjede te trajni podsjetnik na sve one koji su dali svoj život za Domovinu.

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content