DATUM ODRŽAVANJA: ZADNJI VIKEND U KOLOVOZU

 

SADRŽAJ: Svake godine povodom Dana Općine Križ i to zadnji vikend u kolovozu, priprema se bogat sportski, kulturno umjetnički i zabavni program u kojem sudjeluje velik broj udruga s područja Općine Križ, a koje tom prigodom posjetiteljima predstavljaju svoj rad.

 

Pronađe tu svatko ponešto zanimljivo, od rukometnih, stolnoteniskih, ribolovnih natjecanja do motocross partya i koncerta zabavnih izvođača. Tih dana održavaju se Međunarodni susreti starodobnih vozila i Državno prvenstvo za motocikle te izložba starodobnih vozila. Višednevni program Dana Općine Križ obuhvaća robotičke radionice za djecu i odrasle Robotičko-informatičkog kluba Križ kao i natjecanje CB Radio klubova u organizaciji CB Radio kluba Križ.

Foto video klub 35 mm iz Križa tradicionalno priprema izložbu. U parku je za najmlađe postavljen zabavni park, a za sve ostale Sajam obrta i rukotvorina. Bogat program na pozornici u centru Križa obuhvaća nastupe zborova, Limene glazbe DVD-a Križ, a održava se i dječji folklorni susret „Kolo sreće” u organizaciji KUD-a Graničar te ostali zabavni sadržaji.

Večer svojim nastupom upotpunjuju razne vokalne skupine i popularni glazbeni sastavi čiji koncerti traju do duboko u noć kao i zabava uz bogatu gastronomsku ponudu, za sve goste i posjetitelje.

Skip to content