Općina Križ danas je darivala prigodnim, slatkim božićnim paketima 231 dijete dječjeg vrtića Križić-kružić Križ. Za Općinskog načelnika Općine Križ Marka Magdića i ravnateljicu dječjeg vrtića Mariju Dukarić bio je to posebno radostan trenutak budući su od danas sva djeca, njih 31, koliko je bilo na listi čekanja od rujna ove godine, upisana u Dječji vrtić Križić-kružić Križ.

Naime rezultat je to intenzivnih radova u proteklih mjesec dana na uređenju prostora objekta Dječjeg vrtića koji se nalazi u Školskoj 15 u Križu, a nakon dobivenog mišljena relevantnih stručnih osoba da je objekat u potpunosti siguran i spreman za upotrebu. Od danas tako u centralnom objektu u Čoporovoj 13 u Križu radi sedam skupina, a u Školskoj 14 u Križu dodatne dvije skupine s 61 djetetom najstarijeg uzrasta, a u Općini Križ nema niti jedno dijete na listi čekanja za upis vrtić.

Prijelazno je to rješenje koje je zadovoljilo sve roditelje neupisane djece, a kojim Općina Križ nastoji premostiti period do dogradnje centralnog objekta Dječjeg vrtića Križić-Kružić. Trenutno je u tijeku postupak provedbe izrade projektno – tehničke dokumentacije za izgradnju i opremanje interaktivnog digitalnog objekta dječjeg vrtića u Križu.

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content