Ovogodišnje obilježavanje blagdana zaštitnika župe Uzvišenja Sv. Križa održat će se prema sljedećem rasporedu:

Počast svim poginulim braniteljima moći će se odati posjetom spomen sobi poginulih branitelja Domovinskog rata u Galeriji Križ od 12,00 do 13,00 sati.

Svetu misu povodom Dana Župe i Dana Općine Križ 14. rujna 2023. godine na blagdan Uzvišenja Svetoga Križa, u Crkva Uzvišenja Sv. Križa u Križu predvoditi će Pater Stjepan Ivan Horvat. Svečano misno slavlje u koncelebraciji sa svećenicima našeg dekanata započinje u 18 sati, a nakon svete mise u velikoj sali Društvenog doma u Križu –u organizaciji Župe Uzvišenja Sv. Križa, Križ, Župnog Caritasa i Općine Križ biti će organizirana podjela gulaša uz piće i kolače u znak zahvale za sva dobročinstva za sve sudionike misnog slavlja.

U četvrtak 14. rujna 2023. godine bit će zatvoreno parkiralište na Trgu Svetog Križa, do ulaza u donji park, kao i parkiralište na dijelu Zagrebačke ulice, ispred Doma kulture Josip Badalić te Knjižnice i čitaonice Križ i to u vremenu od 06:00 sati do 14:00 sati. Molimo da u navedeno vrijeme na parkirate na spomenutim lokacijama.

U periodu od 12:00 do 13:00 sati 14. rujna 2023. godine, a povodom obilježavanja Dana Općine Križ „14. rujan“ i održavanja svečane sjednice Općinskog vijeća Općine Križ u Domu kulture Josip Badalić, očekuje se povećan promet stoga se svi sudionici u prometu mole za oprez.

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content